hoe ik werk

teksten met impact

Soepele samenwerking, goede teksten. Mijn aanpak ziet er zo uit:

  • jij laat me weten welke teksten je nodig hebt

  • ik maak een offerte

  • jij geeft je akkoord

  • ik bevestig de opdracht

  • jij levert de informatie die ik nodig heb (briefing)

  • ik ga aan de slag

  • ik lever teksten

  • jij reageert

  • ik pas aan als dat nodig is

  • jij bent tevreden

Kosten

Een kennismakingsgesprek kan altijd en kost niks. Mijn uurtarief is € 80 excl. btw. Een paar voorbeelden om je een idee te geven. Een tekst van een A4 herschrijf ik voor je in een uur. Een artikel van ongeveer een pagina aan de hand van een interview is meestal in twee a drie uurtjes klaar. Een mooi verhaal van een pagina is zo’n drie tot vier uur werk en voor een krachtige toespraak van vijf minuten heb ik vier tot vijf uur nodig. Voor een groter project kunnen we een totaalprijs afspreken. Ben ik minder tijd kwijt dan in de offerte staat, dan betaal jij ook minder. Ben ik meer tijd kwijt, dan heb ik geen goede offerte gemaakt en heb jij geluk.