In de wolken

teksten met impact

Mijn website gaat de lucht in. Helemaal zelf gemaakt, nou ja helemaal. Het is tegenwoordig een beetje van jezelf en een beetje van… WordPress in dit geval . Maar toch. Nooit eerder gedaan en ik ben er best een beetje trots op. In de wolken zelfs. Ik was eerder wel betrokken bij de ontwikkeling van websites. Meestal werk je dan met een heel team. Ontwerp, foto’s, tekst; alles komt samen en dan is er eindelijk dat moment. Vaak met een feestje eromheen, toeters, bellen. Zelfs geboortekaartjes om een lancering wereldkundig te maken, inclusief beschuit met muisjes, ja echt. Successen moet je vieren toch?  

Nu zit ik hier in mijn uppie, helemaal de zzp`er te zijn. Ik weet heus wel dat ik geen aardverschuiving veroorzaak als ik mijn website zo direct de wijde wereld gun en vice versa. Niet erg. Ik ga aan de weg timmeren, op deuren kloppen, tamtam veroorzaken. Zodat iedereen die het maar horen wil weet dat ik tekstschrijver ben. Ik ga er alles aan doen om de ware woorden te vinden en Woordenmeer tot een succes te maken. Maar nu ga ik een glas verse jus inschenken en dit geluksmomentje vieren. Ik klik op publiceren en Woordenmeer is in de lucht. Ik Yeah hardop en moet er zelf om lachen. Poes denkt er het hare van en wil ook graag de wijde wereld in. Ik gooi de schuifpui open. Paaszaterdag 20 april 2019, het wordt een vrolijke warme dag.Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *