wie ik ben

teksten met impact

De mens achter Woordenmeer ben ik: Francis van de Braak. Na ongeveer 30 jaar met mooie banen, bazen en collega`s ben ik in april 2019 mijn eigen tekstbureau gestart. Schrijven is mijn passie. Ik schrijf graag ware verhalen. Over de zorg bijvoorbeeld; over mensen die zorg nodig hebben, krijgen, geven, bedenken, ontwikkelen of er in hun omgeving mee te maken hebben. De mens in beeld brengen, dat vind ik belangrijk. Ook onderwijs, cultuur en welzijn zijn onderwerpen die me na aan het hart liggen en waar ik graag over schrijf. 

Mijn loopbaan is een mooi kronkelpad en een leven lang leren mijn motto. Ik heb gewerkt in ziekenhuizen, bij gemeentes en in een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Hoe verschillend de functies ook waren, de mens motiveerde me in elke baan. Ik ben gek op mijn man, vrienden, dieren, de natuur en op Italië.

Meer weten? Neem een kijkje in mijn CV.

Kan ik iets voor jou betekenen? Laten we een kop koffie drinken om erachter te komen.
Bel 06 12 50 22 26 of mail francis@woordenmeer.nl